Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Strandhusen

Strandhusen

Gjuteriet, Ystad
På absolut kanonläge bygger nu HSB Skåne två fantastiska hus som kommer att bli ett framtida landmärke i Ystad med omnejd.
På strandnära läge med havet som närmaste granne!
Nu planeras nya välplanerade bostadsrätter i hus med nytänkande arkitektur. Här bor du med vågornas lugnande brus utan för husknuten.
I HSB brf Strandhusen i Ystad hälsar vi dig välkommen hem till ett alldeles unikt läge. Tomten där vi planerar att bygga drygt 50 nya bostadsrätter ligger nämligen med havet som närmaste granne. Här kan du höra vågornas brus från balkongen och njuta av milsvid utsikt över Östersjön. Samtidigt har du inte mer än fyra minuter med cykel in till Ystads absoluta centrum och alla bekvämligheter som staden har att erbjuda.

HSB brf Strandhusen kommer att säljstartas till våra bosparande medlemmar upp till två veckor innan försäljningen startar för intressenter som ej är bosparande medlemmar.
Är du inte redan bosparare men vill försäkra dig om att hinna bli det så att du kan vara med när vi släpper informationen till bospararna? Än finns det tid. Du blir bosparare på https://www.hsb.se/bospara, men glöm inte att du måste blir medlem innan du öppnar ditt bosparkonto du hittar all information på hsb.se.
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
Malou Nordgren
Försäljningsansvarig, HSB Skåne
Kommande projekt
Antal bostäder57
Antal rum1 - 4 rum och kök
Boarea32 - 126 kvm

Bilder

Mer info

Kontakt

Malou Nordgren Försäljningsansvarig, HSB Skåne

Caroline Sellström Försäljningsansvarig, HSB Skåne

Om området

Omgivning

Tänk dig att vakna upp en tidig sommarmorgon, du hänger handduken över axeln, tar kaffekoppen i handen och går ut genom dörren. Här möts du av vågornas brus och sanden kittlar dig mellan tårna. Det är dags för ett uppfriskande morgondopp. HSB brf Strandhusen ligger på ett alldeles unikt läge, men stranden som närmaste granne, men ändå på gång- eller cykelavstånd till Ystads stadskärna med alla bekvämligheter.

Kommunikation

Från Ystads station går det tåg till Malmö och vidare över till Köpenhamn och kontinenten. Om du tar tåget åt andra hållet är du i Simrishamn på bara 40 minuter.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse