Inbrott i källarförråd

09 februari 2021 Pga inbrott på Wiboms väg 27, vill vi uppmana medlemmar att kontrollera sina förråd.

Vi har tyvärr fått rapporterat av fastighetsskötaren att två källarkontor blivit uppbrutna. Vi vill be er att kontrollera era förråd, även i övriga hus, och maila oss på brfbofinkensolna@gmail.com eller kontakta HSB om ert förråd/kontor är drabbat.

Om du utsatts för inbrott ska du själv göra en polisanmälan. Vi i styrelsen vill ha informationen för att kunna analysera läget och se över eventuella åtgärder.

Informationen nedan finns under fliken "För boende", vi klistrar in den här som påminnelse.

På förekommen anledning vill vi tyvärr framhäva och påminna om att det som boende är viktigt att tänka på följande när man förvarar egendom i sitt förråd:

  • Om det blir inbrott ska den boende anmäla inbrottet till polisen samt till styrelsen (alt. till HSB Kund och Medlemsservice).
  • Man ska aldrig förvara något som är av värde i sitt förråd, stöldbegärlig egendom ersätts inte av försäkringsbolagen.
  • Har man blivit av med något av värde kontaktar man sitt hemförsäkringsbolag för ev. ersättning.

 

Med vänlig hälsning
Styrelsen Brf Bofinken

Uppdatering 22 februari

Ännu ett inbrott är rapporterat i elcentralen på Wiboms väg 25. Vi vill uppmana medlemmar att se till att dörren går i lås när man går in eller ut.

[English] Another break in at Wiboms väg 25, in the electrical cabinets. We wish to remind our members of the importance of making sure doors are properly closed behind you.