Kallelse till extrastämma 16 dec 2020

27 november 2020 Styrelsen föreslår att piskbalkongerna i höghusen Wiboms väg 2, 4, 6, 8, 10 och 12 omvandlas till bostadsrättslägenheter.

Tid: Onsdag den 16 december 2020
Plats: Genom poströstning

Styrelsen har, för att minska smittorisken, med stöd av den tillfälliga lagstiftningen beslutat att en poströstningsstämma utan fysisk närvaro ska genomföras.

Stämmohandlingar har lämnats till samtliga hushåll med instruktion och formulär för poströstning. Kallelsen i sin helhet finns att ladda ner längst ner på sidan. Skriv ut denna eller använd den fysiska kopian som ni har fått utdelad.


FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR POSTRÖSTNING

Styrelsen har utifrån dagordningen till den extra föreningsstämman upprättat bifogade underlag för poströstning.

Poströsten skall vara föreningen tillhanda, antingen direkt i brevlådan eller via post, senast den 15 december på adress:

Brf Bofinken
Wiboms väg 8 ÖK
171 60 Solna

"Frågor och svar"

För medlemmar som inte har tillgång till internet har vi tryckt ett antal ex av dokumentet ”Frågor och svar”. 10 ex placeras i varje portgång.

Avsikten är att endast de medlemmar som inte har tillgång till internet ska hämta de tryckta exemplaren. Ni som har tillgång till internet kan inte bara läsa men även hämta ett eller alla dokument från hemsidan här.

Med vänlig hälsning Styrelsen