INSTÄLLD! Kallelse till extrastämma 21 oktober 2020

06 oktober 2020 Extrastämman ställdes in fredag 9 oktober

INSTÄLLD! Vänligen läs Bofinken-nytt för detaljer.

Styrelsen har tidigare bestämt att den kommande extrastämman skall vara fysisk, dvs medlemmarna får närvara och därmed få möjlighet att aktivt delta i beslutsprocessen gällande renoveringsprojektet.

Poströst
Med tanke på att regeringen har beslutat att tillsvidare inte införa några lättnader på grund av smittrisken i samhället har styrelsen kompletterat sitt beslut gällande stämman med att möjliggöra även röstning i form av poströster. Därmed kan de som vill närvara fysiskt samtidigt som medlemmar i riskgruppen kan lämna sin röst som poströst.

Ombud
Notera att det även finns möjlighet att närvara via ombud. Med tanke på corona-läget har styrelsen beslutat om att ett ombud kan representera upp till tre medlemmar, dvs en medlem kan rösta för sig själv plus ytterligare tre personer. För att kunna delta på stämman måste ombudet uppvisa en formell fullmakt/fullmakter. Nyttja den möjligheten ni som inte vill eller kan komma.

Lokal
Stämman kommer att äga rum i Solnahallen på Ankdammsgatan 46 (korsningen Ankdammsgatan/Frösundaleden)– en lokal som lämpar sig väl för sammankomster med uppfyllda krav på isolationsavstånd både i samband med ankomsten och under själva mötet. Handsprit kommer att finnas och funktionärerna ska hjälpa till med placeringen.

Stolar kommer att placeras på golvet för personer som har svårt att gå i trappan medan personer som inte har problem att gå i trappor får sitta på läktaren.

Portarna öppnas kl 18:00 och stämman börjar ca 18:45 när alla som kommit hunnit bli registrerade och hittat en plats. Röstsedlar kommer att distribueras till alla medlemmar 10 dagar innan stämman. De kan då också laddas ner från Bofinkens hemsida. Ifyllda röstsedlar skall lämnas i styrelserummets brevinkast eller postas till föreningens adress: Brf Bofinken, Wiboms väg 8 ök, 171 60 Solna. Sista inlämningsdagen är den 20 oktober.

 

Notera att man får antingen rösta via röstsedel eller under stämman. Dubbla röster kommer att ogiltigförklaras. 

Kallelsen i sin helhet samt fullmakt, finns att ladda ner längst ner på sidan.

Fullmaktformulär bifogas men kan även hämtas här:
https://mitthsb.hsb.se/mitt-uppdrag/dokument/mallar-fran-hsbs-kod-for-brf2/

For information i English, please download the Kallelse PDF at the bottom of this page.