Kostnadsbesparande medlemsaktiviteter

25 november 2022 Vi har vid höststädning sett ett engagemang och en vilja att hjälpa till och vi önskar att det engagemanget fortsätter under hela året genom att skapa skapa arbetshelger, vilket både bidrar till att minska kostnaderna och till att stärka sammanhållningen i föreningen.

Vid styrelsens genomgång av underhållsplanen uppmärksammades underhållsåtgärder för våra fastigheter som föreningsmedlemmarna själva kan genomföra genom att träffas och delta i  arbetsgrupper. Dessa åtgärder kan vara målning av utebänkar, källargolv med mera, vilket kan minska våra kostnader uppemot hundra tusen kronor eller mer. 

 

Styrelsen kommer att informera när sådana aktiviteter blir aktuella. Det är viktigt att alla tänker på vad var och en kan bidra med för att minska våra kostnader. Hör av dig till styrelsen på flottiljen@gmail.com om du är intresserad av att delta i en arbetsgrupp.

 

Syftet är alltid att ha en så låg avgift som möjligt men också att spara till kommande stora underhållsarbeten. En väg för att lyckas med det är att alla engagerar sig i föreningen och bidrar utifrån sin egen förmåga i det arbetet som behöver göras.