Många vägar leder till Flottiljen

18 juni 2016

HSB Stockholm

Se vilka förmåner du har som medlem i HSB. Gå till http://194.103.227.14/Stockholm/, välj Medlem i menyn och sedan Privatperson. 

 

HSB-portalen

På portalen finns också de allra flesta blanketter du kan tänkas behöva. Där finns också kontaktuppgifter till HSB servicecenter och när du loggat in kan du följa ärenden du har med dem, t ex eventuella felanmälningar du gjort. När du är inloggad hittar du också alla uppgifter om din lägenhet och dina bostads- och parkeringsavtal. Gå in på http://21nlb01:8089 och sök Brf Flottiljen. Inloggningsuppgifter har du fått hem i brevinkastet, men du kan begära nytt lösenord via länk på inloggningssidan.

 

HSB Brf Flottiljen

Läs om vad som gäller i vår förening, ta del av årsredovisningen, boka tvättstuga, gästlägenhet eller bastu. De här infobreven som sätts upp i portarna finns också där. Har du inga inloggningsuppgifter kan du skriva till styrelsen (flottiljen@live.se) och få dem. Adressen till vår webbplats är http://194.103.227.14/stockholm/brf/flottiljen/.

 

Brf Flottiljen på Facebook

Som du säkert redan har sett, så finns föreningen numera också på Facebook. Sidan är tänkt att fungera som en anslagstavla och vara ett informellt komplement till andra informationsvägar. Du kan lägga upp bilder, föreslå gemensamma aktiviteter och ta upp annat som inte styrelsen behöver vara inblandad i. Gå till www.facebook.com, sök brf Flottiljen och begär att få komma med i gruppen.