Biltvätt

I panncentralen har vi en biltvätt som kan användas av medlemmarna.

Välkommen till Gransätras biltvätt!

Så här får du varmt och kallt vatten

Du måste alltid boka biltvätten, antingen via din dator, på hemsidan, eller på bokningstavlan i Miljöstugan med din bricka. När du vill starta vattnet trycker du på röda knappen. Du bokförs då för en timme varmt och kallt vatten och debiteras för 50 kr på samma sätt som då du tvättar i tvättstugan. Debitering sker på månadsavin. 

Avgiften höjdes till 50 kr från och med den 1 november 2020.
För att täcka underhållskostnaderna för biltvätthallen höjdes avgiften för biltvätt till 50 kr från och med 1 november 2020. Vattenhon är flyttad och en ny blandare är insatt så man måste trycka på den röda knappen för att få både varmt och kallt vatten, även från hon. Vad är det då som kostar? Jo, det är varmvatten, årlig besiktning av porten till tvätthallen, oljeavskiljaren där fett och tvättmedel rinner ner m.m.

Vill du ha ytterligare en timmes vatten måste du göra en ny bokning eller om du har bokat två timmar redan från början. Du behöver då gå ut efter första timmen, stänga entrédörren och gå in med din bricka efter att den andra timmen startat, för att kunna aktivera vattnet igen. Du debiteras 50 kr för varje ny timme när du trycker på den röda knappen.

Efter slutfört arbete ska golvet göras rent, redskap och slang ska placeras tillbaka på sina platser. Tvätthallen får inte användas som bilverkstad. Det är t.ex. absolut förbjudet att byta olja i tvätthallen. Den nya dammsugaren används som en vanligt endast för torr dammsugning.

Bokning av Biltvätten når du genom länken nedan. Du kan även boka från huvudmenyn på Välkomstsidan "Boka Tvättstuga/Biltvätt".

BOKNINGSPANEL

Med pipen rakt fram får du vatten i vattenhon.

Med pipen åt vänster eller höger får du vatten i slangen.