Extrastämman april, rapport och protokoll

16 maj 2016 Två frågor avhandlades: Nya stadgar och Parkeringsbestämmelser. Ta del av den utförliga informationen om parkeringsövervakning i Gransätra: Styrelsens förslag och hela stämmodiskussionen.

Stadgarna antogs enhälligt av stämman och kommer att träda i kraft när Bolagsverket registrerat dem, vilket beräknas vara klart inom den närmaste tiden.

Parkeringen Föreningens ordförande Pia Örjeheim informerade om att parkeringssituationen i vårt område blir mer och mer besvärlig. Styrelsen har därför fortsatt att undersöka vilka möjliga lösningar som kan finnas. Se den utförliga rapporten i bilagan nedan.
Som vi minns var parkeringsfrågan uppe redan på stämman förra hösten (2014) men eftersom styrelsen nu har nya förslag måste ett nytt stämmobeslut tas innan styrelsen kan sätta igång med någon parkeringsövervakning. För att få ett bra beslutsunderlag inför nästa stämma uppmanade Pia medlemmarna att höra av sig, t.ex. via mejl med synpunkter på det som står i rapporten. Kom gärna med egna förslag.