Rapport från årsstämman

10 juni 2019 För första gången i Gransätras historia höll vi årsstämma i vårens ljusa tid. Förändringen beror på övergången till kalenderår. Glädjande nog var Panncentralen fylld av folk, medlemmar såväl som medboende. Och stämningen i god gransätra-anda. Hela 63 medlemmar gjorde sin stämma hörd, varav tre med fullmakt.

Mötesordförande Jan Olov Lönnblom ledde mötet med varsam hand och öppehet för deltagarnas frågor och synpunkter.  

  • Vi fick veta hur föreningens ekonomi ser ut nu och utsikterna de närmaste åren med flera stora och kostsamma projekt som fasadrenovering, fönsterbyte, nedsågning av björkarna vid garagen och nya garageportar bland annat.
  • Förslag till placering av den ena av de två behållare som ska ersätta soptunnorna utanför våra portar. Diskussionen var livlig och från audiotoriet framfördes en alternativ placering. Styrelsens ”sopgrupp” tog till sig argumenten.
  • Stämman valde ny styrelse med Richard Hollander som ordförande:och ytterligare fyra nya ledamöter; Micke Lindqvist, Malin Knutsson, Rigas Bersofliotis och Hans Mulder. Karin Leman fortsätter sitt uppdrag som ledamot utsedd av HSB. Här ser du foton, hittar kontaktuppgifter m.m.
  •  Ny valberedning utsågs med Alex Hanna Elias som ordförande, tidigare webbredaktör och Britt-Marie Karlsson med erfarenhet som valberedare samt avgående styrelseledamoten Helene Mueller. Här hittar du kontaktuppgifter och foton. 
  •  Patrik Stille omvaldes som föreningens revisor. 

För er som inte deltog i stämman och som stöd för minnet hos oss som var där bifogas hela styrelsens presentation av verksamheten i lättillgängligt powerpointformat alternativt pdf. Scrolla dig ner på sidan.

  • Förslag om placering av sopbehållarna. Klicka på bilden så förstoras den.
    Förslag om placering av sopbehållarna. Klicka på bilden så förstoras den.