Gårdslokal/ Festlokal

 

Festlokaler finns i gårdshusen på båda gårdarna och kan hyras för t.ex. fester, barnkalas, bröllop etc. De är fullt utrustade med porslin, bestick, kaffemuggar och glas för ca 25-30 personer och innehåller bl a. spis, kyl, frys och diskmaskin. Lite köksredskap så som termosar, kaffebryggare och kannor finns också att tillgå.

Dygnet är indelat i två pass: 00-12 och 12-24. Max 4 pass kan förbokas och detta inom samma vecka. Lokalen bokas genom Aptus och kostar 250 kr/bokat pass.

Avbokning sker i god tid vid återbud. Lokalen är ur allergisynpunkt absolut rök- och djurfri. Det finns detaljerade ordningsregler som du behöver läsa och ansvara för att de följs. Om boknings- och ordningsregler förbises (tex. vid sen utcheckning) eller om städning inte utförs enligt korrekt (inkl. iordningställande enligt pärmens föreskrifter) debiteras du som hyrt lokalen med en schablonavgift om 1500 kr. I de fall där det krävs, vänder sig styrelsen till en extern städfirma. Ev. extra tillkommande kostnader för detta arbete bekostas då av dig som bokat och är ansvarig för lokalen.

OBS! I hyran av festlokalen ingår EJ bokning av utemöbler, grill etc. på våra gemensamma gårdar. Dessa ska alltid vara disponibla för samtliga medlemmar.

Värdar:

Festlokal gård 1, Diligensvägen 74-100: Lotten Raeder Tel: 073 - 348 09 92 (ring eller sms:a)

OBS! På grund av fortsatt renovering av fuktskador är festlokalen och bastun på gård 1 tyvärr fortsatt avstängda för bokningar tills vidare. Vi meddelar när de går att bokas igen.

Festlokal gård 4, Diligensvägen 3-37: Andrea Fleischer Telefon: 070 - 605 29 16 E-post: andrea.fleischer@live.se 

Observera att festlokalen inte får användas i kommersiellt syfte.