Gästlägenheter

BRF Tullen har två gästrum/gästlägenheter, ett på vardera gårdarna. Båda rummen kan hyras av alla medlemmar oavsett vilken gård man bor på. Bokning sker via Aptus. Man kan max boka 7 dygn. Avbokning skall ske 3 dagar innan, annars debiteras första dygnet. Tillträde vid incheck från kl 12.00 och utcheckning senast kl 11.00. Du kommer in i aktuell port samt gästrummet via din Aptus-bricka. Observera att du ENDAST kommer in i porten samt gästrummet under de klockslag bokningen gäller. Dvs. varken innan- eller efter aktuell bokningstid.

Nästkommande hyresgäst hyr lägenheten från kl 12.00. Mellan kl 11.00 -12.00 sker en kontroll på att allt är i sin ordning för nästa hyresgäst hyra rummet.

Rummen är av allergiskäl absolut rök- och djurfria. Detaljerade regler, villkor och beskrivning av gästrummen hittar du i en mapp i gästrummet. Rummen får ej användas utan underlakan, påslakan och örngott, och det gäller för alla som skall övernatta i gästrummen.

Observera att den medlem som bokat gästlägenheten även ansvarar för att bokningsregler och ordningsregler efterföljs. OM någon av dessa förbises (tex. vid sen utcheckning) samt om städning ej utförs enligt korrekt (inkl. iordningställande enligt pärmens föreskrifter) debiteras den medlem som ansvarar för bokningen en schablonavgift om 1500 kr. I de fall där det krävs, vänder sig  styrelsen till en extern städfirma. Dessa tillkommande extra kostnader debiteras även den medlem som innehaft bokningen.

Gästrum 1: Diligensvägen 86, gästrum för tre personer som är utrustat med kuddar och täcken. Två stycken enkelsängar (90x200) och en bäddfåtölj (80x200). Våning 2 utan hiss. I rummet finns kyl, frysfack och ett trinettkök som ger möjlighet till lättare uppvärmning av mat, micro finns samt kaffebryggare. Dusch och toalett. Pris: 300 kr per dygn. 

Värd: Lotten Raeder Tel: 073 - 348 09 92 (ring eller sms:a)

Gästrum 2: Diligensvägen 19, gästrum för tre personer samt ett mindre barn som är utrustat med kuddar och täcken. Två stycken enkelsängar (90x200) och en bäddfåtölj (80x200) samt en spjälsäng. Våning 2 utan hiss. I rummet finns kyl, frysfack och en trinettkök som ger möjlighet till lättare uppvärmning av mat, micro finns samt kaffebryggare. Dusch och toalett Pris: 300 kr per dygn.

Värd:
 Andrea Fleischer Telefon: 070 - 605 29 16 E-post: andrea.fleischer@live.se 

Observera att gästrummen inte får användas i kommersiellt syfte