Gårds/Festlokal och bastu avstängda

15 januari 2024 Nu har renoveringen av våra fasader påbörjats lite smått med uppbyggnad av ställningar på gård 1 som är först ut.

Gårdslokal och bastu på gård 4
Med fasadrenoveringen tillkommer att vi behöver tillgodose de lagkrav som gäller för byggarbetarna, med tillgång till omklädning/vilorum och dusch. Med anledning av detta kommer gårdslokalen och bastun på gård 4 att vara stängda för bokning under hela 2024. Detta innebär att de är spärrade för bokning och vi har fått boka av tider som varit bokade sen tidigare, som några medlemmar kanske har märkt.

Samtidigt pågår färdigställandet av gårdslokalen och bastun på gård 1 efter vattenskadan, men det bör inte vara långt kvar tills det är klart och då kan du boka de lokalerna som vanligt igen. Vi meddelar naturligtvis när detta är klart.

Ibland uppkommer det tillfällen då vi behöver prioritera våra lokaler till annat än oss boende och detta är ett sådant. 

Hoppas du kan ge dig till tåls tills gård 1 är klar och vi beklagar eventuella förhinder.


Öppet hus och visning
Vi vill också påminna om den 17 januari klockan 17:00, då entreprenören och projektledaren kommer att hålla öppet hus i gårdslokalen på gård 4 och svara på frågor gällande renoveringen för dig som har funderingar.

Som vi sagt tidigare så kommer vi lägga ut information på hemsidan löpande om hur renoveringen fortgår allteftersom vi får detta information av entreprenören.