Motioner till föreningsstämma

22 februari 2024 Dags att lämna in motioner. Har vi dina korrekta kontaktuppgifter? Information om den mobila kretsloppscentralen.

Hej kära medlem!

Hoppas du mår fint och ser fram emot våren och ljuset som vi gör. Som du märker är fasadrenoveringen igång ordentligt nu på gård 1. Du kan se i tidsplanen, som finns på hemsidan och anslagstavlorna, när din bostad berörs. Vi uppdaterar nyheter och vad som händer fortlöpande här på hemsidan där det finns en egen flik som heter Information - Fasadrenovering. Närmast väntar byte av våra passagesystem och nyckelbrickor. Det kommer separat information om detta i våra olika kanaler inom kort.

MOTIONER FÖRENINGSSTÄMMA 2024


Den 22 maj 2024 är det dags för Föreningsstämma i Brf Tullen där alla medlemmar i föreningen inbjuds att delta. Under stämman ger styrelsen bland annat viktig information som rör föreningen och dig som medlem. Kallelse till föreningsstämman kommer i enlighet med föreningens stadgar, att anslås i föreningens fastigheter tidigast sex veckor och senast två veckor före föreningsstämman. Kallelsen med bilagor kommer även publiceras i Mitt HSB.

Om du som medlem vill vara med och påverka inom föreningen har du rätt att få ett ärende behandlat på stämman genom att lämna in en motion. Dessa ska skriftligen lämnas in till styrelsen i god tid innan stämman, senast 31 mars.

I dokumentlänken nedan hittar du mer information om stämmodatum och hur du går tillväga för att lämna in en motion inför stämman:

MOTIONER FÖRENINGSSTÄMMA 2024

 

VIKTIGT: HAR VI DINA KONTAKTUPPGIFTER?


Det är väldigt viktigt för oss i styrelsen att det alltid finns aktuella kontaktuppgifter till dig/er så vi kan nå dig/er som ägare av bostaden och medlemmar i föreningen. Vi vill därför be dig att uppdatera/lägga till kontaktuppgifter på Mitt HSB portalen. Om vi i styrelsen av någon anledning behöver komma i kontakt med dig/er akut är det oerhört viktigt att vi har tillgång till dessa kontaktuppgifter. 

Dessa uppgifter är endast tillgängliga för Styrelsen - dvs. de syns varken officiellt eller för övriga medlemmar.

För att uppdatera/ lägga till dina kontaktuppgifter loggar du in här via länken, på: Mitt HSB, går till fliken "Mina sidor" och därefter "Min Profil".
 

TIPS OM DEN MOBILA KRETSLOPPCENTRALEN

Nacka kommun har ju, som du kanske känner till, en mobil kretsloppscentral som åker till alla områden i Nacka för att medborgare ska ha möjlighet att lämna in skräp som man vill bli av med och som ska till återvinning. Här kan du lämna grovavfall, elavfall, farligt avfall, textil och andra saker för återbruk. Här i Jarlaberg gör de ett stopp  på vändplanen - Fyrspannsvägen (precis vid trappan er mot Nacka strand) följande datum: 5 oktober och 23 november mellan 15.00 och en timme framåt. Du kan läsa mer om detta i dokumentet nedan, på våra anslagstavlor eller via länk till sorteringsguiden hos Nacka vatten och avfall.

TURLISTA MOBILA KRETSLOPPSCENTRALEN

Det var allt för denna gång men vi återkommer snart med mer spännande information om vad som händer i föreningen. Hoppas du får en fortsatt fin dag och en riktigt trevlig helg när den kommer.

Har du frågor eller funderingar om vår förening? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss via e-post: styrelsen@brftullen.se 


Hälsningar från Styrelsen, Brf Tullen