Ny struktur på Hemsidan

01 juni 2014 Nu har vi gjort om hemsidan med målsättningen att det lättare skall det gå att hitta all information (eller nästan i alla fall) som man kan behöva som boende i BRF Tullen. Vi kommer att fylla på när vi märker att något saknas, tipsa gärna till styrelsen@brftullen.se

Medan hemsidan i stort vänder sig till oss som bor i föreningen så är den första rubriken Om BRF Tullen framförallt tänkt för t.ex. den som söker bostad i området, mäklare och andra intressenter.

Under Felanmälan och Kontakt finns information om vart du skall vända dig i olika situationer. Här finns även en länk för Aptus bokning av t.ex. tvättstugorna.

Övrig information som rör ditt boende är uppdelad på tre avdelningar:

Boendeinfo A-Ö skall innehålla allt praktiskt som rör själva boendet, t.ex. gästrum, garage och kabel-TV.

Bygga och Underhålla är avdelningen med information om vem som skall underhålla lägenheten och vad som gäller när man t.ex. vill bygga om.

Under Förening och Styrelse hittar du stadgar, årsredovisningar, vilka som är med i styrelsen och annat som har med själva föreningsarbetet att göra.

Slutligen finns länk till Tullen på Facebook, arkiv med gamla nummer av Tullenbladet och Nyhetsarkiv där allt i spalten nyheter sparas.

Din feedback är jätteviktig så skriv gärna en rad och säg vad du tycker.