Sommar och trivselregler

20 juni 2023

Nu är sommaren i full gång och vi är många som passar på att njuta av våra fina gårdar i det härliga vädret. Vi vill påminna om våra allmänna trivselregler som är viktiga att tänka på under sommaren:

GRILLNING:

Det är inte tillåtet att grilla på balkonger med annat än elgrill, använd gärna föreningens stora grillar som finns på varje gård (får användas av alla och kan inte bokas). Däremot går det bra att grilla på uteplatserna, under förutsättning att grannarna inte störs. 

Vidta dock stor aktsamhet vid torrt väder. Det är upp till varje medlem att hålla sig uppdaterad om det råder eldnings- och grillförbud eller inte (se Nacka kommuns hemsida)

GÅRDSMÖBLER, LEKSAKER:

Tänk på att ställa tillbaka stolar och bord efter användning och att lägga tillbaka dynor i gårdslokaler samt städa efter dig när du använder föreningens allmänna ytor. Har du barn som leker på gårdarna så tänk på att städa undan efter dina barn och även ta hem leksaker o.dyl direkt efter avslutad lek.  


FEST, RENOVERING OCH LJUDSTÖRNING:

Så här i semestertider är det extra härligt att ha trevliga och festliga sammankomster. Och det finns även många som passar på att renovera sin lägenhet under sin ledighet. Tänk bara på dina grannar och att följa vad som gäller avseende ljudstörningar.

Du hittar alla våra trivselregler under fliken BOENDEINFO (A-Ö) i huvudmenyn här på vår hemsida.

Trevlig sommar!

/Styrelsen