Föreningsfakta

Föreningen består av fastigheterna på Tiundagatan 43 och 45, Sibyllegatan 18 samt Norrlandsgatan 42 och 44. Sammanlagt finns det 138 bostadsrätter i föreningen. Fördelningen ser ut som följer:

Antal bostadslägenheter med bostadsrätt
(till en sammanlagd yta av 10 452 kvm.).

2 rok - 50 st
3 rok - 40 st
4 rok - 32 st
5 rok - 16 st

HSB Brf 40 Tiunda

Organisationsnummer

Fastighetsbeteckning
Luthagen 34:1 (Tiundagatan 43, 45)
Luthagen 19:1 (Sibyllegatan 18, Norrlandsgatan 42, 44)

Byggnadsår
1959-1961

Faktureringsadress
HSB 40 Tiunda 2040
791 10 Falun

HSB Tiunda 40
751 41 Uppsala

Försäkringsbolag
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar. Dessutom (sedan januari 2018) har föreningen tecknat gemensamt bostadsrättstillägg.

Ekonomisk förvaltning & skötsel
Uplands Boservice AB

Städning
Städning av trapphusen, tvättstugor och övriga allmänna utrymmen utförs på entreprenad av städfirma