Nyhetsbladet Vi på Rud 390

21 september 2018

Extra föreningsstämma måndagen den 9 april

Där togs beslut om IMD förkortning står för individuell mätning och debitering, och har som syfte att få ner kostnaderna för vår elkonsumtion och skapa medvetande om vår förbrukning.Istället för att varje lägenhet har sitt avtal övertar föreningen den rollen och har ett kontrakt. Som brukare av el slipper du olika kostnadsslag och betalar mer direkt för din elförbrukning. Föreningen blir storförbrukare och kan pressa priset på ett helt annat sätt.

Efter en teknisk installation kan man läsa av sin elförbrukning direkt i datorn eller på en app. med timvis uppdateringar. Debiteringen sker automatiskt via månadsavierna från HSB.

Nya Stadgar

Extra föreningsstämman beslutar enhälligt att anta 2011 års normalstadgar för HSB. Bostadsrättsförening version 5 med ändringar i §§ 11, 13, 14, 16, 17, 18, 25 och 45.

Besök på Vicevärdexpeditionen Horsensgatan 2 vån 8

Hissen kommer att vara avstängd pga. modernisering mellan 23 april- 25 maj. Under denna tid hänvisar vi till trapphuset.

Fönsterputs

Till samma reducerande pris som föregående år. Pris mellan 350-500 kr för att få sin lägenhet inklusive inglasande balkong putsad. Både nya och stamkunder är välkomna att ta del av erbjudandet genom att uppge rabattkod RUD20 när ni ringer eller mailar. Telefonnummer till Putsarent Fönsterputs 070-33 99 516.   Vill ni maila kan ni göra det till info@putsarent.se 

 

 HEMSIDA. www.hsb.se/varmland/rud                                                   2018-04-20


Till nyhetslistan