Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Spara energi med HSB Värmlands energitjänster

HSB Värmland erbjuder energitjänster i Karlstad och övriga Värmland, och samarbetar även med andra HSB-regionföreningar i andra delar av landet. Vi har alltid hållbarhet i fokus - att se över energiförbrukningen är hållbart smart både ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Med mer än 25 års erfarenhet med energioptimering har vi utvecklat ett stort utbud av energitjänster. HSB Värmland, med huvudkontor i Karlstad, har en egen energiavdelning där cirka 35 medarbetare hjälper bostadsrättsföreningar med energiförvaltning på ett tryggt, ekonomiskt, långsiktigt och miljövänligt sätt. Vill ni komma igång med energiarbete eller finslipa en befintlig plan är HSB Värmland en gedigen samarbetspartner.
mainimage

HSB har ett stort utbud av energitjänster

HSB Värmland erbjuder tjänster som till exempel energideklaration, elbilsladdning och solceller. Med till exempel ett energiavtal får föreningen en egen energispecialist i fem år. Vi hjälper er med optimering av befintliga energisystem, årlig protokollförd besiktning av energisystem, åtgärdsförslag, månadsrapporter, årsrapporter och årsmöten med mera.

Vi hjälper er med IMD och styr- och reglersystem

Genom IMD/gemensam el får ni ett bekymmersfritt, rättvist och pålitligt mätning- och debiteringssystem för lägenheternas el- eller vattenförbrukning. Det bidrar till att göra er fastighet mer miljövänlig då de boende blir mer medvetna om deras förbrukningsvanor. Systemet går att bygga ut med rumstemperaturgivare som kan kopplas till styr- och reglersystemet som ökar komforten och minskar uppvärmningskostnaderna. Har er brf ett föråldrat styr- och reglersystem? HSB har en anpassad lösning för just ert fastighetstekniska system som både ökar komforten och sparar pengar. 

Ta hjälp av våra energikonsulter

HSB Värmlands energikonsulter kan ge förslag på konkreta energiåtgärder som ger bra resultat. De har lång erfarenhet av injustering av värmestystem samt styrning av värme och ventilationssystem. De kan också ge attraktiva förslag på energieffektiv belysning och vattensparande åtgärder.

Kontakta oss om energitjänster

Vi erbjuder energitjänster för brf i Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga, Munkfors, Hagfors, Grums, Säffle, Arvika, Årjäng, Sunne och Torsby.

Vill du veta mer om energitjänster eller om någon av våra övriga tjänster
inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!