Gemensamma lokaler

Bastu och relaxrum

Finns i fastigheten på Berzeliigatan där också träningsredskap finns. Här bokar man sig på en lista som finns uppsatt innanför dörren. Kostnadsfritt för föreningens medlemmar, din nyckel till lägenheten passar här.

Förenings/Fritidslokal

Denna finns i källarplandet på Tegnérgatan 18. Ingång från gården. I lokalen finns stolar och bord för ca 40 personer. Litet kylsåp, två st kokplattor samt kaffebryggare, kaffeservis och glas finns för 40 personer. I anslutning finns toalett och kapprum. Lokalen kan föreningens medlemmar låna utan kostnad.

Efter man lånat lokalen ansvarar man själv för städningen. Städskåp med dammsugare och övrigt städutrustning finns i kapprummet.

Gästrum / Övernattningslägenhet

Det finns ett gästrum i källarplanet på Tegnérgatan 16, ingång från gården som du kan hyra när du behöver extra sovplatser för dina gäster. Rummet är utrustat med 4 sängplatser med madrasser, kuddar och täcken. Det finns också en ihopfällbar säng för litet barn.

I övrigt är lägenheten utrustad med kylskåp, spis, porslin kaffebryggare och toalett. Sänglinne, handdukar, hushåll/toapapper står du själv för.

Kostnaden är 100kr/natt. Rummen bokas upp på en lista som finns utanför lägenheten. Inbetalningskort med BG-nr finns i lägenheten.

Nyckel kan hämtas hos expeditionen på HSB eller hos någon av styrelsemedlemmarna.

Städningen ansvarar man själv för. Städutrustning finns i städskåpet i lägenheten.

  • Förenings/Fritidslokal
    Förenings/Fritidslokal
  • Gästrum/Övernattningslägenhet
    Gästrum/Övernattningslägenhet
  • Bastu och relaxrum
    Bastu och relaxrum