Gemensamma lokaler

Cykelförvaring:

• Stort cykelrum i källaren vid entré 11 C, ingång via trapphuset eller källartrapp från gaveln.
  • Små cykel- och barnvagnsförråd i entréerna 13 A, 13 B, 15 A och 15 B.
  • Cykelrum i gårdshuset mellan Engelbrektsgatan 17-21.
  • Cykelrum i porten mot Floragatan.
  • Cykelställ vid varje trapphusentré.

Bastu:
Bastu finns i anslutning till gemensamhetslokalen, källaren Engelbrektsgatan 11 A.

Gemensamhetslokal:
Gemensamhetsokalen, som är belägen i källaren Engelbrektsgatan 11 A, har gästrum, bastu och samlingsrum med en liten köksdel. Samlingsrummet och gästrummet kan man hyra för en billig kostnad.

Gästrum - 150 kr/dygn
Samlingsrum - 200 kr/dygn

Gå till sida med information om uthyrning.

Hobbyrum:
Föreningens hobbyrum ligger intill porten mot Floragatan.

Parkeringsplatser:
Kontakta Vesslan för mer information.

Ute- och grillplats
Vi ställer ut trädgårdsmöbler runt entréerna samt har en stor grillplats med grillar och trädgårdsgrupper på gården Engelbrektsgatan 11. Denna plats är till för alla i vår förening.