Mitt HSB, ditt digitala boende

Mitt HSB är en platsen där du som boende och medlem loggar in för att sköta ditt boende och medlemskap. Allt för att göra det enklare för dig i din vardag.

Hur loggar jag in på Mitt HSB?

Du har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Du loggar in med BankID eller lösenord via ”logga-in”-knappen här på hemsidan. Om du saknar BankID och har glömt ditt lösenord, kan du begära ett nytt på inloggningssidan. 

Medlemsbevis och förmåner

Mitt HSB är platsen där du som medlem får tillgång till det som är unikt för HSBs medlemskap. Här hittar du dina medlemsförmåner med mängder av olika erbjudanden och rabatter. Du kommer också åt ditt digitala medlemsbevis som kan behövas när du vill ta del av ett erbjudande.

Avier och avtal

Du hittar alltid dina aviuppgifter här på Mitt HSB, så att du inte behöver hålla koll på pappersavier. Här finn även information om din bostad, till exempel lägenhetsutdrag och ditt avtal

Kunskap om boendet

Om du vill lära dig mer om att bo i bostadsrätt, eller veta hur det är att vara med i styrelsen, finns information som beskriver boendeformen och hur du kan göra för att till exempel engagera dig i din förening. 

Ditt bospar

Du som är bosparare kan se ditt bosparande och dina bosparpoäng, både för hyresrätt och nybyggda bostäder.