Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hyr lägenhet hos en erfaren hyresvärd - det är trygghet

Våra hyreslägenheter förmedlar vi i första hand till våra medlemmar som bosparar. I HSB vill vi skapa det goda boendet, och det betyder att vi är seriösa och långsiktiga – att vi är en trygg hyresvärd.

Med omkring 25 000 hyresrätter över hela landet är vi i HSB inte bara en av de stora hyresvärdarna, vi är också en av de mest erfarna. Det är en trygghet för dig som hyresgäst. Vi är dessutom en kooperation, som låter vinsten gå tillbaka till boendet. Det betyder att vi satsar på dig som hyresgäst och investerar i det hus där du bor.

Är du intresserad av en ledig lägenhet i HSB gäller det att du själv är aktiv och bevakar webbsidan; hittabostad.hsb.se för att göra en intresseanmälan på just den eller de lägenheter du är intresserad av. Du kan även prenumerera på en sökning i ett visst område och få avisering via e-post när en lägenhet blir ledig.

Lediga lägenheter publiceras på hittabostad.hsb.se i sju dagar. Du kan som mest göra tre samtidiga intresseanmälningar. Du får tacka nej till högst fem erbjudanden under en sexmånadersperiod. Tackar du nej fler än fem gånger blir du spärrad från att söka fler lägenheter under nästkommande sex månader. Blir du erbjuden en lägenhet och inte svarar likställs detta med att du svarar nej. 

Observera att intresseanmälan är personlig och att du inte kan söka åt någon annan. 

Du måste vid förmedlingstillfället ha fyllt 18 år, ha en inkomst som motsvarar tre gånger hyran samt inte ha några betalningsanmärkningar.

Följande turordning gäller vid fördelning av våra hyresrätter:

  1. Bosparande medlemmar i HSB. Fördelning sker efter antal bosparpoäng där flest poäng väljer först.
  2. Medlemmar i HSB Norra Götaland.
  3. Övriga intresserade. 

Vi har hyresrätter i: SkövdeTrollhättanUddevallaVänersborgLidköpingMariestadSkaraÅmålMellerud, Lilla Edet och Ljungskile.

Hyreslägenheter i Uddevalla (f.d. HSB Norra Bohuslän)

För att skapa din personliga inloggning och anmäla intresse till våra hyreslägenheter i Uddevalla, klicka här och registrera er på www.homeq.se.