Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nöjda bostadsköpare två år efter inflytt

Går du i flyttankar? På HSB är vi stolta och tacksamma över att våra bostadsköpare är nöjda med bostäderna över tid. HSB ProjektPartner, som är HSBs nationella nyproduktionsbolag, hamnar än en gång i toppen när kundnöjdheten mäts två år efter inflyttningen. NKI Garanti ingår i Prognoscentrets branschmätning för kundnöjdhet 2021.
Kompisar dukar bord i kök

– Att vara bäst i branschen är extra roligt eftersom HSB inte bara bygger bostäder, utan även långsiktigt förvaltar dem och har gjort så i snart 100 år. Det visar att det jobb vi gör varje dag för våra kunder och medlemmar har betydelse och att HSBs systematiska arbete ger resultat, säger Henrik Zäther, vd HSB ProjektPartner.

Om mätningen

Prognoscentret är ett oberoende marknadsanalysföretag som har specialiserat sig på den nordiska bygg- och fastighetsmarknaden. Undersökningen har genomförts i samarbete med branschens aktörer och grundas på sammanlagt 11 000 svar från bostadsköpare. Prognoscentrets branschmätning följer allmän praxis inom nöjdhetsmätningar och resultaten är därmed jämförbara med NKI-värden från t.ex. Svenskt Kvalitetsindex. 

Inspireras av HSBs nya, spännande bostäder

HSB bygger nya bostäder över hela Sverige. Här är ett urval. Kom ihåg att du som bosparar har chans till förtur! Du som ung bosparare (18-29 år), kan hålla utkik efter våra HSB Dela-projekt, där du delar lägenhetsköpet med HSB.

HSB brf Stationen i Falkenberg

Naturnära på Tröinge ängar i Falkenberg

Nu bygger vi ytterligare 60 lägenheter i ett av Falkenbergs mest expansiva lägen! Vackert beläget med naturen inpå knuten och med närhet till skola och tågstation för de som pendlar.
Läs mer: HSB brf Stationen

HSB brf Spanjoletten

Variationsrikt boende på högsta nivå i Göteborg

HSB brf Spanjoletten är HSBs avslutande steg i Fixfabriken, Majorna. Här erbjuds en stor variation av bostadstyper med bland annat stadsradhus, etagelägenheter och takterrasslägenheter. De 141 bostäderna präglas av genomtänkt arkitektur och omsorg för detaljer. Området ligger intill Sannaparken, nära kaféer och restauranger. In till centrala Göteborg tar du dig snabbt med spårvagn. Försäljning pågår.
Läs mer: HSB brf Spanjoletten

HSB brf Haga Strand

Toppläge med sjöutsikt i Karlstad

Med älven som närmaste granne kommer HSB erbjuda 53 bostadsrätter i olika storlekar, alla med en noga utvald standard där du har möjlighet att påverka inredningen. Här planeras för inglasade balkonger, uteplatser, en inbjudande gemensam gård och gemensamma utrymmen. Parkering i garage under huset. Planerad säljstart våren 2022. Inflyttning 2024.
Läs mer: HSB brf Haga Strand

HSB brf Österpark i Örebro

Centralt parkläge i Örebro

HSB brf Österpark byggs i nya kvarter i Örebro. Här bor du nybyggt och centralt intill Österängsparken. Välj mellan 1-6 rok med öppen planlösning, noga utvald inredning, bra förvaring och rejäl balkong. Här finns också tre gemensamma takterrasser. I HSB brf Österpark säljs några av lägenheterna som HSB Dela, där du som bosparare i åldern 18-29 år erbjuds att dela ditt bostadsköp med HSB. Försäljning pågår.
Läs mer: HSB brf Österpark

Hitta ditt drömboende

HSB bygger över hela landet. Upptäck våra nyproducerade lägenheter och parhus, och extra trygga bostadsköp.