Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Årets Barngala drar fullt hus

27 oktober 2021 Lördagen den 30 oktober går femte upplagan av Barngalan av stapeln på Sparbanken Skåne Arena i Lund. Med bara en vecka kvar är evenemanget nu helt slutsålt.

Lördagen den 30 oktober inleds höstlovsveckan med en fartfylld och rolig gala för barn i åldrarna 6-12 år. Artisterna som förgyller eftermiddagen är inga mindre än Dotter, magikern Vilgot och The Flying Family, alla under ledning av Bröderna Norberg. Biljetterna släpptes 10 september och på drygt en vecka var 75% av biljetterna redan bokade. Med mindre en vecka kvar är evenemanget nu helt slutsålt.

- Samtliga biljetter till Barngalan är nu bokade och vi ser vi fram emot att hälsa närmare 1.600 besökare välkomna till Sparbanken Skåne Arena på lördag. Både aktivitetsfältet och showen kommer att bli något alldeles extra, säger Malin Bengtsson, kommunikatör på HSB Skåne.

Innan själva showen håller ett aktivitetsområde öppet mellan k. 13-15. I aktivitetsområdet bjuds barnen in till aktiviteter med allt från hinderbana till pysselstationer och andra spännande saker för barnen att hitta på. Här kommer barnen även att kunna öva på att släcka virtuella bränder.

Syftet med Barngalan är att skapa en inkluderande och rolig dag för barn i åldern 6-12 år. Under galashowen kommer HSB Skåne att överlämna en check till Friends som stöd för deras fortsatta verksamhet. Barngalan i Lund är samtidigt ett exempel på samverkan inom näringslivet i angelägna frågor. Som arrangör bakom Barngalan står HSB Skåne, men totalt bidrar även Länsförsäkringar Skåne, Lunds kommun samt ytterligare ett 20-tal företag till Barngalan på olika sätt. I år är det femte gången som Barngalan arrangeras.

Galan äger rum lördagen den 30 oktober kl. 13-16.45 i Sparbanken Skåne Arena i Lund. Efter själva showen har Dotter Meet & Greet fram till kl. 18.00. Såväl HSB-medlemmar som allmänheten är välkomna.

Se mer på barngala.se