Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB söker 30 sommarvikarier till Sundsvall och Timrå

15 mars 2022 Sommarperioden är en hektisk tid för våra fastighetsskötare och de ska också ha egen semester. Därför behöver vi förstärkning. Är du intresserad av att jobba inom HSB och fastighetsbranschen kan detta vara ett bra sätt att prova om du trivs och passar här.

– Vi behöver flera avlösare och dessutom extrapersonal, berättar Björn Könberg, arbetsledare i Sundsvall och Timrå. Någonstans mellan 25 och 30 stycken.

Dessa personer kommer att erbjudas olika arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel, till exempel kommer några att jobba med gräsklippning och skötsel av rabatter medan andra ansvarar för trapphusstäd med mera.

– För att kunna jobba hos oss måste man ha körkort eftersom man ofta förflyttar sig mellan olika bostadsrättsföreningar under dagen.

Körkort är alltså ett krav. Dessutom är god social kompetens ett måste eftersom det är våra fastighetsskötare som hela tiden möter våra slutkunder, de boende i föreningarna.

Låter detta intressant för dig? I så fall ska du skicka din ansökan till bjorn.konberg@hsb.se senast den 30 april. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.

Så är det att jobba på HSB

Många medarbetare uppskattar friheten och att jobba utomhus.