Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB söker sommarvikarier till Härnösand och Örnsköldsvik

22 april 2022 Sommarperioden är en hektisk tid för våra fastighetsskötare och de ska också ha egen semester. Därför behöver vi förstärkning. Är du intresserad av att jobba inom HSB och fastighetsbranschen kan detta vara ett bra sätt att prova om du trivs och passar här.
Nu behöver vi sommarvikarier för yttre skötsel, gräsklippning, ogräsrensning och lokalvård i Härnösand och Örnsköldsvik.

– För att kunna jobba hos oss måste man ha körkort eftersom man ofta förflyttar sig mellan olika bostadsrättsföreningar under dagen, säger arbetsledare Johannes Ehinger.

Körkort är alltså ett krav. Dessutom är god social kompetens ett måste då fastighetsskötarna möter våra slutkunder dagligen.

– I Övik är vi också i behov av lokalvårdare, säger arbetsledare Kristoffer Ring.

Låter detta intressant för dig?

I så fall är du välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 30 april till:

 

Hur är det att jobba på HSB?

Här kan du läsa mer om våra värdegrunder, om HSB som organisation, om hur några medarbetare tycker det är att jobba på HSB och mycket mer!