Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skåne skänker julgåva till Skåne Stadsmission

12 december 2022 Ökade kostnader för el, mat och boende gör att det ekonomiska läget är tufft för många när julen nu står för dörren. För att hjälpa till att sprida värme, trygghet och julstämning skänker HSB Skåne årets julgåva till Skåne Stadsmission.

Genom julgåvan får barnfamiljer i Skåne hjälp med bland annat mat under jullovet, varma skor och vinterkläder och någon julaktivitet. 

- Alla barn ska få möjlighet att vara mätta, varma och tygga, något som tyvärr inte är en självklarhet idag. Det är viktigt att hjälpa till där vi har möjlighet och årets julgåva skänker vi på HSB Skåne därför till Skåne Stadsmission, säger Ann Irebo, vd på HSB Skåne.

Utöver stöd till direkta insatser får barnfamiljerna också möjlighet till långsiktigt stöd via Skåne Stadsmissions julgåvor.

 

Vad gör Skåne Stadsmission?

Skåne Stadsmission erbjuder professionellt stöd, både akut och långsiktigt, till människor som lever i utsatta livssituationer. Målet är att förebygga utanförskap och stärka individers makt över sitt eget liv.