Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lyckat deltagande på Mölndalsdagarna

07 juni 2022 I helgen firade Mölndal sitt 100-årsjubileum med en stor stadsfestival och HSB Mölndal var självklart på plats i stadsparken för att fira och träffa Mölndalsborna.

Vi bjöd på lekar och tävlingar med fina priser för både stora och små och informerade om vårt kommande nyproduktionsprojekt HSB brf Prisma i Krokslätt. Kön ringlade sig lång till vårt bollplank under både fredagen och lördagen och nästan 400 personer deltog i vårt HSB-quiz.

Vi säger grattis till Elvira, Smilla och Vincent som knep vinsterna i barnquizzet och till Matilda, Bernt och Ann som vann vuxenquizzet. Vinnarna är kontaktade och de rätta svaren hittar du nedan. 

Tack till alla som kom förbi vårt tält under helgen och firade med oss!