Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Så kan du påverka ditt boende - allt som behövs är lite engagemang!

02 december 2022 HSB Södertörn har tagit fram en ny, spännande utbildning särskilt för våra boendemedlemmar. I den här utbildningen mixar vi in våra experter på frågor som rör allt från miljö till medlemskap.

Här får du lära dig vad du själv kan göra för att minska ditt klimatavtryck, dina boendekostnader och vad som är skillnaden mellan att bo i en bostadsrätt och i en hyresrätt. Men också hur du kan engagera din förening i olika projekt som att fixa iordning er utemiljö, engagera dig i fritidskommittén eller i föreningens styrelsearbete.

Utbildningen leds av Elias Tony som är medlemsansvarig och Emma Bertheau som är miljöansvarig på HSB Södertörn.

Eliasbubbla.pngEmmabubbla.png

Vi hjälper dig att ta första steget till att påverka ditt boende och berättar på vilka olika sätt du kan engagera dig i din bostadsrätt för att öka trivseln och uppnå en ökad social trygghet på köpet. 

Du kan delta på utbildningen via Teams vid två tillfällen den 15/12. Utbildningen utförs digitalt via Teams den 15/12 kl 12.00 samt kl 18.00.

Följ med på ett inspirerande samtal och få tips och inspiration till hur du som bostadsrättsinnehavare kan påverka vardagen för dig själv men även din förening och dina grannar. 

Läs mer och anmäl dig här!