Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vad tycker medlemmarna om våra utbildningar?

25 januari 2022 Charlotte Wedin är ordförande i Brf Flemingsberg sedan två och ett halvt år tillbaka. Dessförinnan satt hon med i styrelsen som ledamot under ett år. Under sin tid som förtroendevald har hon gått en hel del utbildningar hos HSB Södertörn, något som har stärkt henne i sitt uppdrag.

Hur kom det sig att du gick din första utbildning hos HSB Södertörn?
- Jag gick min första utbildning när jag var ny i styrelsen. Jag kände då att jag ville lära mig mer och förstå vad det innebär att vara styrelseledamot och vad som krävs för att göra ett bra jobb. Idag, när jag har några utbildningar bakom mig så känner jag mig faktiskt mycket tryggare i min roll.  

Tycker du att utbildningarna omfattar den kunskapen som du behöver för att utföra ditt styrelseuppdrag?  
- Ja det tycker jag. Samtidigt känner jag att jag ständigt att jag skulle behöva mer kunskap. Man behöver ju fylla på sin kunskapsbank hela tiden. 

Kände du att du fick utrymme att ställa frågor för att anpassa utbildningen efter de behov som du har i ditt uppdrag? 
- Ja det tycker jag. Nu var inte jag den som ställde flest frågor men det var många bra frågor som kom fram och med det kommer matnyttig information som även jag har nytta av och som jag kommer att ta med mig i mitt arbete. 

Känner du dig mer trygg i din roll efter att ha gått våra utbildningar?
-
Ja verkligen. Att träffa andra ordförande och ledamöter som befinner sig i samma situation gör också mycket. Det är så givande att kunna utbyta erfarenheter. 

Vad är det bästa med HSB Södertörns utbildningar?  
- De är väldigt anpassade efter vår verksamhet och våra behov. 

Skulle du rekommendera dina styrelsekollegor att gå våra utbildningar? 
- Absolut, och det har jag redan gjort.