Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Samarbetet med UF fortsätter – vinnarna i HSB-tävlingen utsedda

04 februari 2022 Nu har juryn på HSB valt ut vinnarna i tävlingen. Play the Game UF vinner 3000 kronor, Ge ett hem UF vinner 2000 kronor och Historical Design UF vinner 1000 kronor. Vi ringde upp UF-företaget som tog hem den största vinsten, Play the Game UF i Bollnäs, för att gratulera.

Lina Nilsson, vd, blev mycket glad och överraskad:

– Gud, vad kul! Vi trodde inte vi skulle ha en chans, men det var kul att det gick så här bra.

Vad ska ni göra för prispengarna?

– Oj, inte en aning, vi säljer för fullt just nu. Kanske kan vi lägga pengarna på marknadsföring, den planerade UF-mässan blev ju inställd, så vi skulle behöva marknadsföra oss lite mer.

Hanne Reijer, ekonomi och marknad, och Clara Bergström, marknad och säljare, tillägger:

– Det här var skitkul! Inte vad vi var beredda på, men väldigt roligt!

Läs mer om Ung Företagsamhet

...och hitta till UF-Galleriorna!

Juryns motiveringar

Vinnare till 3000 kr
Play the Game UF 
verkar för social hållbarhet genom sitt integrationsspel där språk inte ska vara ett hinder för att umgås med sina grannar. Det tycker vi på HSB är klockrent!

Vinnare till 2000 kr
Ge ett hem UF tänker klimatsmart och bygger hem för de riktigt små i samhället, våra bin. Tillsammans skapar vi det hållbara boendet – för alla!

Vinnare 1000 kr
Historical Design UF
har använt och utvecklat HSBs slogan Där möjligheterna bor på ett kreativt sätt med framåtanda i Där möjligheterna till ungas entreprenörskap föds! Det gillar vi på HSB.