Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Biljettsläpp till Barngalan 2024

17 november 2023 Barngalan 2024 närmar sig - nu är det bara en vecka kvar till biljettsläpp! Missa inte att garantera din plats på årets fest, säkra dina biljetter den 24 november.

Med kända artister, galna upptåg och skojiga aktiviteter skapar vi en oförglömlig kväll och en stund då barn får vara barn. Vi har arrangerat Barngalan fem gånger; 2012, 2014, 2016, 2018 och 2021. Den 17 februari 2024 är det dags igen! Då hålls Barngalan återigen i Sparbanken Skåne arena i Lund.

Innan den stora showen startar bjuds barnen in till utmanande aktiviteter för både knopp och kropp, så som hinderbanor, pysselhörnor, ansiktsmålning och mycket annat skoj. Barngalan hålls till förmån för en organisation som på något vis arbetar för barns bästa. Vi visar barnen att vi tillsammans kan göra situationen bättre för barn som på ett eller annat sätt befinner sig i en svår eller jobbig situation. Den förmånstagande organisationen uppmärksammas i all marknadsföring tillsammans med Barngalan och får även mottaga en check på 100 000 kronor på scen under själva showen. Vid Barngalan 2024 står Generation Pep som förmånstagare.

Läs mer om Barngalan här och håll utkik på Barngalans Facebook och Instagram efter senaste nytt om vilka artister och aktiviteter som kommer att besöka galan!

Barngalan 2021

Gör en tillbakablick på Barngalan 2021 i filmen ovan.