Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Södertörn sparar 3,7 miljoner åt sina kunder och medlemmar

28 september 2023 Den 25 september var sista dagen för att ansöka om el-stödet. HSB Södertörns projektledare gjorde en extra drive och kontaktade kunder och medlemmar som man misstänkte kanske inte hunnit med att skicka in ansökan. 3,7 miljoner sparade man åt kunder och medlemmar.

Redan innan sommaren gick HSB Södertörns projektledare ut och erbjöd hjälpa i arbetet med att söka el-stöd. Många föreningar nappade på förslaget men när ansökningstiden närmade sig sitt slut hade man ändå känslan att fler föreningar kanske borde vilja ha hjälp.

Sagt och gjort, en extra information till kunder och medlemmar skickades ut. Och i samband med det satte sig ansvarig projektledare David Lejon och ringde runt till alla de kunder och medlemmar som han var orolig för att de riskerade att missa deadlinen. Sammanlagt 60 – 70st kunder.

Davids arbetet resulterade i att ansökningar till ett värde av 3,7 miljoner kronor skickade in till Skatteverket.

- Jag är självklart jättestolt över alla våra medarbetare, säger Jimmy Bergman vd på HSB Södertörn. Men i dessa tider när föreningarna pressas från alla håll och kanter gör David precis det vi önskar och hoppas på. Han är engagerad, tänker till och visar prov på proaktivitet. Tänk vilken skillnad de här pengarna kommer att göra för föreningarna som nu plötsligt får en oväntad intäkt.