Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB firar 100 år och du är bjuden

25 april 2023 Den 28 april kl. 9–17 kommer HSBs utställningstrailer till vårt kontor på Torggatan 1 i Mölndal för att fira HSBs 100-årsjubileum. Trailern är laddad med aktiviteter för stora och små – välkommen att fira HSBs långa historia med oss!

I hundra år har vi på HSB byggt hem att längta till och det firar vi med en turné land och rike runt. Fredagen den 28 april kommer firandet till oss i Mölndal. 

Under hela dagen kan du besöka jubileumstrailern och ta del av alla aktiviteter som sker i och omkring trailern. Du kan till exempel tävla om 100 000 kronor till en kontantinsats, se trollkarlen Ason, Bson, Cson uppträda och upptäcka nya smarta lösningar för framtidens boende.  

– I trailern finns en specialdesignad VR-upplevelse där man kan göra en tidsresa tillbaka till 1930-talet och uppleva hur ett kök såg ut på den tiden. Vi kommer också att visa upp vårt kommande nyproduktionsprojekt brf Prisma, bjuda på fika och ha tipspromenad till exempel, säger David Blücher vd HSB Mölndal. 

Jubileumstrailern kommer att finnas på plats vid vårt kontor på Torggatan 1 i Mölndal fredagen den 28 april kl. 9–17. Vi kommer därför att hålla stängt för ordinarie verksamhet denna dag.

Vi bjuder de 50 första besökarna på en bakelse – varmt välkommen!

Se hela programmet för firandet

Vill du veta mer om vad som händer under 100-årsfirandet den 28 april? Här kan du ta del av dagens alla aktiviteter.