Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tullinge Julmarknad avslutade HSB:s hundraårsfirande

08 december 2023 Den 2 december arrangerades Tullinge Julmarknaden, vilken också markerade avslutningen på HSB:s hundraårsfirande. Trots kylan var stämning varm och glad våra medarbetare träffade och pratade med våra hyresgäster, kunder och medlemmar.
Tullinge julmarknad

I kylan bjöds våra besökare på värmande glögg och kaffe. Vi hade också ett lyckohjul där hela överskottet oavkortat går till WeEffect. Många av våra boende i området tog tillfället i akt att samtala om olika ämnen som sådant som gör boendet bättre. Tack för ert engagemang. Tillsammans blir vi bättre.

- Tullinge Julmarknad var den sista anhalten för vårt firande, säger Joacim Cronwall som varit projektledare för alla kund- och medlemsevent. Under året har vi varit i alla delar av vårt verksamhetsområde och det har verkligen varit en upplevelse. Det har varit roligaste har varit att träffa alla besökare och medlemmar såklart. Men det här att göra något tillsammans med andra kollegor än dem man vanligen arbetar med är också något väldigt speciellt. Det känns lite vemodigt att packa ihop nu måste jag ändå säga, avslutar Joacim.

Under året har HSB Södertörn som sagt hunnit vara med på olika evenemang runt om i verksamhetsområdet. Man har till exempel kunnat träffa oss på Ösmo Marknad, Huddingedagen, Hallundakalaset, BID Flemingsberg 50 år och Hemse torgdagen på Gotland.

Vi på HSB Södertörn tackar alla besökare på samtliga evenemang. Alla samtal och möten med er är det som har gjort vårt jubileumsår till något alldeles extra. Det har varit väldigt fint att ha fått fira det tillsammans med er!