Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hjältemodiga Tvättvanor - Vilken nivå har du i tvättstugan?

23 april 2024 I några av HSB Södertörns hyresfastigheter har vi lanserat en kampanj som ska främja hållbarare tvättvanor. Det fysiska materialet ger enkla tips på hur tvättstugeanvändaren kan göra val som främjar både plånbok och miljö. Det är även kopplat till ett digitalt test som ger tvättaren en direkt indikation på vilken nivå den håller i tvättstugan. Vi hoppas att detta på ett roligt och inspirerande sätt kan hjälpa flera till en hållbar förändring.

Nu tillgängligt för HSB:s Bostadsrättsföreningar!
Vi är glada att kunna erbjuda dessa tvättstugekit till alla HSB:s bostadsrättsföreningar. Flera av våra egna hyresfastigheter kommer att utsmyckas med det nya materialet löpande.

Gör testet

"Vi hoppas att detta kommer göra skillnad i de tvättstugor där materialet sätts upp.
Vi tror det!"

- Emma Bertheau, Kvalitets- och miljöansvarig på HSB Södertörn

Vilken nivå håller du i tvättstugan?
Utforska de olika nivåerna av hållbara tvättvanor och se var du står:

Nivå 5 - Eco-hjälte i tvättstugan
Nivå 4 - Hållbar tvättmästare
Nivå 3 - Gröna tvättvanor
Nivå 2 - Eco-entusiast
Nivå 1 - Nyfiken nybörjare

Gör självtestet och beställa materialet till din tvättstuga!