Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Landskrona får hjälp av EU fonden Next Generation.

24 januari 2024

HSB Landskrona får hjälp av EU fonden Next Generation.

På HSB Landskrona har vi arbetat hårt med vår miljö - och hållbarhetsresa, säger certifierad energiexpert Lars Hammarsten.

Som en följd av detta startade HSB Landskrona en helrenovering av Kv. Östra Förstaden i Landskrona som består av 37 lägenheter samt HSB Brf Trekanten där man renoverar fasader och fönster. Arbetet projekteras med fokus på energiförbättringar i samråd med Boverket.

För redovisade energiförbättringar erhåller HSB energiförbättringsbidrag från EU-fonden Next Generation vilket distribueras av Boverket och Länsstyrelsen.

Är det ont om energi i Europa är det mycket klokt att spara på den säger Lars.

Bidraget har haft stor påverkan för omfattningen av projekteringsarbetet och vi skickar ett stort tack till EU fonden Next Generation, avslutar Lars.