Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

13 nyrenoverade hyreslägenheter på Kungsholmen

30 april 2024 På Igeldammsgatan, mitt emellan Fridhemsplan och Kungsholm strand, återfinns Isbrytaren 15. En charmig fastighet där HSB Stockholm nu förmedlar 13 varsamt nyrenoverade hyreslägenheter till bosparare.

HSB Stockholms hyresfastighet Isbrytaren 15 är belägen vid Igeldammsgatan 32 på Kungsholmens norra sida. Av fastighetens 24 lägenheter i varierande storlek (1 rokv på 26 kvm till 2 rok på 61 kvm) förmedlas nu 13 till HSBs bosparare. 

Fastigheten uppfördes 1929 och renoverades senast på 70-talet. HSB Stockholm har just avslutat en större upprustning som omfattat stambyte samt renovering av kök, badrum och invändiga ytskikt. Därutöver har samtliga installationer för vatten, avlopp, värme och el bytts.  

  • Badrummen har fått vitt väggkakel och tidstypiskt klinkergolv. Ny inredning med dusch, handdukstork och förberett för tvättmaskin.  
  • Köken har fått nya diskbänksskåp, nya vitvaror och nytt linoleumgolv. Kökssnickerier från byggåret har bevarats och renoverats.  
  • Övriga rum har fått nymålade väggar, tak och snickerier, samt slipad och lackad parkett. 
  • Samtliga fönster har renoverats och uppgraderats med isolerglas och nya persienner. 
  • Gemensamhetsutrymmen har försetts med närvarostyrd belysning. 
  • Hiss, elektroniskt passersystem, porttelefon, fiber och säkerhetsdörrar installerat. 
  • Nyrenoverad gemensamhetstvättstuga samt ett mindre cykel- och barnvagnsrum finns i källaren. Lägenhetsförråden återfinns på vinden.

Läs mer och ansök här.

FAKTA ISBRYTAREN 15
Stadsdel: Kungsholmen (Stockholms stad)
Upplåtelseform: Hyresrätt
Hyresvärd: HSB Stockholm
Om fastigheten: Uppförd 1930, 24 lägenheter om 1-2 rok, hiss
Kommunikationer: Fridhemsplans t-bana samt stadsbussar
Inflyttning: oktober 2024

Spara till ditt nya hem med HSB Bospar