Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Missa inte vårens bästa medlemserbjudanden – för barnen

18 april 2024 Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade erbjudanden och rabatter. Här har vi samlat det bästa för barnen eller barnbarnen – för utflykter, sportaktiviteter, vårkläderna och kvällsläsningen.
Pojke blåser på vindsnurra

HSB har en rad fina erbjudanden till dig som HSB-medlem. Rabattkoder och fullständiga villkor hittar du under Mitt medlemskap när du loggar in på Mitt HSB.

Här hittar du alla dina medlemserbjudanden.

 

Ladda upp för utflykter hos Micki

Köp en skrinda till vårens och sommarens utflykter eller hitta barnens leksaksfavoriter från Pippi, Bamse, Bluey, Hello Kitty, Skrållan, Rubens Barn och många fler. Hos Micki har HSB-medlemmar 15 procent i rabatt.

 

Boka höstterminens sportkurs – få 200 kronor i rabatt

BeSporty sätter barn i rörelse i Stockholm, Göteborg, Malmö och på över 100 platser i Sverige. Välj bland kurser inom dans, bollskola, idrott och gymnastik. Anmälan för höstterminen öppnar i maj – och du som HSB-medlem får 200 kronor i rabatt. Här hittar du närmasta BeSporty-center.

 

Barnböcker och ljudböcker till extra bra medlemspriser

Ta del av HSBs medlemserbjudanden när det är dags att läsa godnattsaga. Som medlem har du 20 procent rabatt på utvalda titlar hos Sveriges största förlag Bonniers.

Hos Bookoutlet har du 5 procent rabatt på redan låga priser – och fram till 30 april kan du fynda barnböcker till extra låga priser.

För dig som vill läsa e-böcker eller lyssna på ljudböcker får du som HSB-medlem läsa och lyssna gratis i 60 dagar hos Nextory.

 

Laga vårjackan – fritt byte av löpare

Visste du att det i 9 av 10 fall är löparen som behövs bytas när dragkedjan bråkar? Löparen är släden på dragkedjan, den man drar upp och ner för att öppna och stänga. Nu får du som HSB-medlem fritt byte av löpare på vårjacka hos Repamera.

 

Barnvagn, bärsele och annat för de allra minsta

Pyret & Snäckan erbjuder produkter från välkända varumärken där du som HSB-medlem får 10 procent rabatt på hela sortimentet i webbutiken.

 

Alltid hos HSB

Kom ihåg att du som HSB-medlem alltid har 10 procent rabatt när du köper vitvaror, småelsprodukter och dammsugare hos Electrolux Home – bra att veta om frysen eller tvättmaskinen plötsligt lägger av.

Här hittar du alla dina medlemserbjudanden.

Välkommen som medlem i HSB

Som medlem får du förtur till ditt nya hem genom HSBs bosparande. Du får även juridisk rådgivning, erbjudanden och rabatter med mera.