Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sommarens bästa erbjudanden för HSB-medlemmar

03 juni 2024 Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade erbjudanden och rabatter. Här har vi samlat det bästa för lata – och aktiva – sommardagar.
Kvinna med laptop på uteservering

HSB har en rad fina erbjudanden till dig som HSB-medlem. Rabattkoder och fullständiga villkor hittar du under Mitt medlemskap när du loggar in på Mitt HSB.

Här hittar du alla dina medlemserbjudanden.

Böcker för soliga stranddagar och ljumma sommarkvällar

Som HSB-medlem har du 20 procent rabatt på utvalda titlar hos Bonniers. Sortimentet uppdateras löpande, så håll utkik efter spännande och aktuell läsning!

BookOutlet erbjuder 5 procent rabatt på redan låga priser.

Under juni-augusti erbjuder Nextory 60 dagar gratis läsning och lyssning för nya och återkommande kunder. Gäller även om du testat Nextory tidigare, men inte om du har ett aktivt abonnemang. Erbjudandet omfattar 25 timmars läsning och lyssning

Rätt utrustning för sommarvandringen

Svenska Bright Equipment kittar dig för sommarens alla utflykter och äventyr. HSB-medlemmar erhåller 25 procent rabatt på hela sortimentet. Rabattkoden tar du del av genom att logga in på Mitt HSB.

Rum för sommarens helgresor

HSB-medlemmar har 15 procent rabatt på rumsbokningar hos hotellkedjan Strawberry, tidigare Nordic Choice Hotels i Norden. Gäller dig som bokar på webben och checkar in fredag, lördag eller söndag.

Haffa en prissänkt hyrbil

En klassisk svensk bilsemester går inte av för hackor. Hos GoMore får HSB-medlemmar rabatt på bilhyran. GoMore är en tjänst som låter dig hyra bil av privatpersoner i närheten. Bokningar görs i GoMore-appen och rabattkoderna hittar du i Mitt HSB.

Fri entré till Nordiska museet

HSB-medlemmar som befinner sig i Stockholm i sommar har fri entré till Nordiska museet och dess lekstuga. Upp till fyra barn kan följa med kostnadsfritt, förutom när särskilda evenemang med förhöjd avgift äger rum. Du har också 10 procent rabatt i museibutiken. OBS: Fri entré gäller ej utställningen Tidsvalvet.

Skånes djurpark: 15 procent rabatt på övernattningar

Skånes djurpark får du följa med på spännande djurexpeditioner, busa med Fåret Shaun och hans vänner, åka traktorbana, spana på kronhjortar från trädtopparna i Expedition UPP och mycket mer. Mellan den 10 och 30 juni har du chansen att säkra sommarens häftigaste tvådagarsupplevelse med 15% rabatt. Koden hittar du i Mitt HSB.

Hitta hem hos HSB

Som medlem får du förtur till ditt nya hem genom HSBs bosparande, juridisk rådgivning, tips och inspiration för ditt boende med mera.