Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lunchwebbinarium om vardagsjuridik för familjen

06 februari 2024 Har du någonsin funderat över vikten av familjejuridik och hur det kan underlätta i vardagen när livet tar oväntade svängar? Vi bjuder in till det tredje och sista avsnittet i vår exklusiva lunchwebbinarieserie, där vi denna gång fokuserar på vardagsjuridik för familjen.

Vad kan du förvänta dig:

Familjens Jurists rådgivare kommer guida dig på ett lättsamt sätt genom den komplexa djungeln av juridiska termer och ge dig konkreta och handfasta tips för att navigera i vardagens utmaningar.

Specialgäst i samtal:

Stefan Falkenstad från HSB Stockholm kommer att leda samtalet och ge ytterligare insikter om vardagsjuridikens betydelse för familjen.

Missade du våra tidigare webbinarier? Ingen panik! Precis som tidigare avsnitt kommer detta lunchwebbinarium spelas in och finnas tillgängligt för dig att ta del av när det passar dig bäst.

HSB Södertörn är stolta över att samarbeta med HSB Södertälje och HSB Stockholm för att erbjuda detta exklusiva medlemserbjudande. Anmäl dig redan idag och fördjupa din kunskap om vardagsjuridik för familjen!

Se utbildningen här

Ett engagerat medlemskap ger inte bara kunskap om viktiga ämnen som påverkar din vardag, utan även möjligheten att vara del av gemenskapen och utveckla din personliga och professionella kompetens.

Vi ser fram emot att träffa dig online den 6:e februari och tillsammans utforska vardagsjuridikens betydelse för familjen!

Datum: Tisdag 6/2 Tid: 12.00-12.45 eller när det passar dig!