Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Flytta och bospara tema för nya numret av Hemma i HSB

05 september 2016 Varje år hittar över en miljon svenskar en ny bostad och i genomsnitt flyttar vi elva gånger under livet. Peter Jöback är en av alla som hittat en plats att trivas på. Det och mycket annat kan du läsa i nummer 4 av Hemma i HSB som kommer denna vecka.

Årets fjärde nummer av Hemma i HSB har flyttande och bosparande som tema. Det ärFlytt ingen slump – nu på hösten flyttar vi nämligen som allra mest visar statistiken och september har numera ersatt oktober som den stora flyttmånaden.

I det nya numret av Hemma i HSB finns mängder av tips och läsning för dig som har flyttplaner, vill spara till ett nytt boende eller kanske är sugen på att göra om i köket. En som hittat hem är globetrottern Peter Jöback som nu både slagit ner sina bopålar för gott och kommit till ro med mörka minnen från det förflutna. Reportaget "Stjärnan har hittat hem" och mycket annat hittar du i Hemma i HSB 4 2016.

Förra numret av Hemma i HSB kan du bläddra i här.