Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Södertörn!

HSB Södertörn har sin verksamhet i kommunerna Huddinge, Botkyrka och Nynäshamn samt på Gotland. Vi erbjuder medlemskap, förvaltning och utbildning. Hos HSB Södertörn kan du även söka hyresrätter eller köpa en bostadsrätt i någon av våra nyproduktioner.

Så enkelt är det att byta fastighetsförvaltning till HSB!

1) Gör en offertförfrågan - vi ger kostnadsfri rådgivning och anpassar offerten efter era behov. 2) Säg upp era avtal i god tid - när avtalet är påskrivet, sköter vi all fortsatt hantering med er nuvarande leverantör.

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Just nu är det många som ringer till oss

Just nu är det många som ringer in till Kundcenter. Gäller ditt ärende avslut av medlemskap behöver du meddela detta skriftligen till oss via brev eller e-post. Om du inkommer med din uppsägning innan den 28 februari 2022, makuleras din medlemsavi för aktuellt år. Tänk på att uppge namn, medlemsnummer eller personnummer samt kontonummer och bank där du vill få din andel återbetald.

Fastighetsförvaltning som gör skillnad

Vi har dedikerade fastighetsförvaltare, ekonomer, jurister, fastighetsskötare, byggkonsulter, medlemskonsultenter, trädgårdsformgivare och projektledare som jobbar för er - och gör skillnad.

Förtur till ditt framtida boende?

Genom att bospara hos HSB kan du få förturer till både hyresrätter och nybyggda bostäder - i hela Sverige. Börja samla poäng redan idag!

Fördelarna med medlemskapet

Medlemskapet hos HSB Södertörn innebär många fördelar, både för medlemsföreningar såväl för dig som är privat medlem. Läs mer om fördelarna av ett medlemskap i HSB Södertörn här.

Fastighetsförvaltning på Gotland

Med lokalkontor i Visby och Hemse och kundteam som jobbar för er så finns vi alltid nära er. Med HSB på Gotland får ni all kompetens som er bostadsrättsförening behöver – under ett och samma tak. 

Nyheter från HSB Södertörn

Visa alla lokala nyheter

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 21 januari 2022
  Den 20 januari meddelade regeringen att de har tagit fram ett förslag om återinförande av den tillfälliga lagen för underlättande av stämmor. Lagen, som upphörde att gälla vid årsskiftet, hade som syfte att underlätta genomförandet av bolags- och föreningsstämmor på ett sätt som begränsar risken för spridning av covid -19.
 • 18 januari 2022
  År 2045 ska HSBs nyproduktion vara verkligt hållbar i alla sina processer. Ett led i det är att nyproduktionen senast 2040 ska vara helt klimatneutral. Den 1 januari infördes ett maxtak för klimatpåverkan i samtliga nyproduktionsprojekt.
 • 14 januari 2022
  Sedan den 12:e respektive 19:e januari 2022 gäller nya restriktioner och rekommendationer för att begränsa smittspridningen av covid-19. Det i kombination med att den tillfälliga stämmolagen upphört att gälla väcker många frågor i bostadsrättsföreningar inför planeringen av årets stämmor, särskilt för de som har brutet räkenskapsår och ska genomföra stämmor den närmaste månaden.
 • 14 januari 2022
  Vid årsskiftet stängde ansökningstiden för HSB Skånes hållbarhetsbidrag. Bidraget kan sökas av bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB och som under året som gått har genomfört hållbara åtgärder i sin förening. Nu kan vi konstatera att antalet ansökningar är det största sedan bidraget instiftades.
Visa alla nyheter