Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Rätt fastighetsförvaltning gör skillnad

Vi har fastighetsförvaltning i Huddinge, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn, Visby och Hemse. Vi ser till att lamporna lyser i trapphusen, att gräset klipps, att avgiftsavierna dyker upp i tid och allt annat som får vardagen att flyta på. Men vi kan göra mer för er. Proaktiva åtgärder för ett mer bekymmersfritt, framtidssäkrat och hållbart boende.

Vill du veta mer om våra tjänster inom fastighetsförvaltning?fyra-stegen-att-byta-förvaltning.jpg

Allt på samma ställe – men alltid nära er

Med HSB Södertörn får ni all kompetens som er bostadsrättsförening behöver – under ett och samma tak. Vår samlade kraft med fastighetsförvaltare, ekonomer, jurister, fastighetsskötare, byggkonsulter, trädgårdsformgivare och projektledare jobbar för er. Med lokalkontor över hela Södertörn (Huddinge, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn och vi har även
fastighetsförvaltning på Gotland) och kundteam som jobbar för er så finns vi alltid nära er. 

Från vardagsförvaltning till utveckling av er fastighet

Fastighetsskötsel eller energideklaration? Gräsklippning eller utveckling av utemiljön? Betongarbeten eller stambyte och relining? Löpande redovisning eller långsiktiga ekonomiska analyser som hjälper er att spara pengar som ni kan investera i er fastighet? Enklare rådgivning eller engagerade förvaltare som avlastar styrelsen? Vi skräddarsyr fastighetsförvaltningen efter era behov och erbjuder flexibla avtal. Allt för att skapa en mer effektiv styrelse, nöjdare boende och medlemmar och en fastighet som aldrig slutar att växa i värde. Vilket behov ni än har så kan HSB Södertörn hjälpa er med er fastighetsförvaltning. 


Vill du veta mer om våra tjänster inom fastighetsförvaltning?

Vad vill din bostadsrättsförening ha hjälp med?

Ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning

Håll ordning på ekonomin - vi hjälper er med allt som rör ekonomin i er bostadsrättsförening.

Läs mer

Fastighetsförvaltare och Boendeservice

Vi erbjuder dedikerade fastighetsförvaltare och en personlig boendeservice som hjälper er att utföra fastighetsägaransvaret på allra bästa sätt

Läs mer

Fastighetsservice

Vi hjälper er med allt från att justera dörrstängare, ventilation och värme till olika typer av besiktningar, renoveringar och allmänt underhåll.

Läs mer
Vid omfattande renoveringar erbjuder vi hög kompetens inom projektledning och upphandlingar och stöder er från idé till slutbesiktning.

Fastighetsutveckling

Vid omfattande renoveringar erbjuder vi hög kompetens inom projektledning och upphandlingar och stöder er från idé till slutbesiktning.

Läs mer

Mark & Trädgård

Vi erbjuder heltäckande tjänster inom allt som rör er mark och trädgård. Vi hjälper er att planera och genomföra stora som små förändringar i utemiljön.

Läs mer

Medlem

Som medlem i HSB Södertörn har ni tillgång till en rad fördelar, bland annat stöd och vägledning i frågor som rör lagstiftning, föreningskunskap och förvaltning.

Läs mer

Samarbetsavtal & Samarbetspartners

Utvalda samarbetspartners med förmåntliga erbjudanden i våra områden.

Läs mer

Kontakta oss idag

Ring på 08-608 68 00 eller maila på förvaltning.tillsammans@hsb.se

Lär dig mer om våra digitala tjänster

Vi ser fram emot att träffa er och dela med oss av allt ni behöver veta för att dra full nytta av våra tjänster Arvode och utlägg samt Uppdrag och attest.

Kom i gång med digitala tjänster