Brand i Tornslingan 31

21 maj 2018 Det har säkert inte undgått någon att en lägenhetsbrand utbröt i Tornslingan 31 tidigt på måndagsmorgonen. Här följer lite kort info för att lugna eventuellt oroliga.

En brand utbröt i en lägenhet på Tornslingan 31 tidigt på morgonen den 21 maj. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde påbörja räddnings- och släckningsarbetet. De boende verkar ha klarat sig utan fysiska skador, vilket såklart är en stor lättnad. I övrigt har brandcellen (lägenheten) gjort precis som den är konstruerad för och inte spridit sig vidare till övriga lägenheter.

Viss rökutveckling och sotskador har även drabbat viloplanet men detta kommer åtgärdas under dagen.

Ett saneringsföretag är på plats för att påbörja sitt arbete och även jobba tillsammans med respektive försäkringsbolag och under översyn av vår förvaltare Bengt Spångberg.

Styrelsen vill bara påminna om vikten av att ha fungerande brandvarnare, och om möjligt även brandsläckare o/e annan utrustning. Man vet aldrig när en olycka sker. 
Har ni ingen brandvarnare finns dessa att hämta, till självkostnadspris 100:-, hos vår fastighetstekniker Anders Myrdal.