Felanmälan/reklamationer

24 januari 2022 ALLA felanmälningar och reklamationer skall ske till vår fastighetstekniker Anders Myrdal

De stora underhållsentreprenaderna - radiatorer mm (Klimatrör) och fönster, balkonger, fasad (SEHED Tresson) är avslutade med godkända slutbesiktningar. Det innebär inte att allt är frid och fröjd. En del beställda arbeten återstår och annat som har reklamerats skall åtgärdas, en del inom ramen för entreprenörernas garantiåtaganden. Exempelvis har våra fönster en tioårsgaranti. 

För att effektivisera hanteringen ska alla felanmälningar och reklamationer nu göras till fastighetstekniker Anders Myrdal 070-483 76 69, fs@hsbtrangsund.se. Detta oavsett om felet har med entreprenaderna att göra eller inte. Anders bedömer om felet är en reklamation och vem som skall åtgärda denna. Alltså - allt som du uppfattar som ett fel ska anmälas till Anders. Det kan t ex gälla fönster, fönsterdörrar, persienner, balkonginglasningar och radiatorer mm.  

Boende skall alltså inte göra anmälningar till entreprenörers kontaktpersoner, inte heller till styrelsen. Anders kommer hålla styrelsen underrättad på lämpligt sätt. 

Tresson har i dokumentationen lämnat en del ytterligare skötselanvisningar (Balkongräcken & inglasning samt Organowood). Dessa hittar du på sidan om balkonger https://www.hsb.se/sodertorn/brf/trangsund/ditt-boende-/balkonger-/.