Styrelsen informerar jan-09

Beslut, åtgärder och tips........

TACK

Ett stort tack till alla som tog till sig av styrelsens vädjan att inte skjuta raketer/smällare inom området.

Parkering - Centrumhuset

Vi utgår ifrån att du alltid parkerar på parkeringen och inte på trottoaren framför huset. Det är parkeringsförbud på trottoaren då denna är avsedd för gående.

Fönsterbytet

För närvarande ligger man 1,5 vecka efter planen men leverantören meddelar att de inom kort ska ha jobbat ”i kapp” och vara i fas med tidplanen.

Skräp i våra källarutrymmen

I många av våra hus står det väldigt mycket skräp och prylar i källarna. Vi utgår ifrån att detta städas bort snarast. Har du problem med att själv ta bort det, kontakta förvaltningskontoret.

När du slänger sopor....

Se till så att vi kan fylla kärlen så mycket som möjligt, dvs platta till kartonger och andra förpackningar innan du slänger dem så slipper vi onödiga kostnader.

Atletklubben - Vinnare Januari

Peo Fors, till vänster, delar ut Januari månads
vinst till Ulf Frånlund.

Årsstämma - Motioner

Notera redan nu i almanackan att det är årsstämma den 28 maj.

Kom ihåg att om du har någon motion som du vill att stämman ska behandla, så måste motionen vara inlämnad till förv.kontoret senast 28 februari.
Kom ihåg att underteckna motionen.

Årets eldsjäl

Vår föreningen är en av nordens största bostadsrättsförening. Med 1033 lägenheter följer många goda grannar och vänner. Det finns många i Bosvedjan som sprider glädje och hjälper till med ideella insatser.

Därför tänker styrelsen vid varje årsmöte uppmärksamma en person som gjort något bra för Bosvedjan. Det kan vara allt från att hjälpa till vid olika aktiviteter, vara cirkelledare, vattnat grannens blommor eller någon som tagit sig tid att säga - Hej!

Nu har du chansen att nominera din kandidat till ”Årets eldsjäl”. Lämna bifogad talong till förvaltningskontoret (går även bra att lägga den i förvaltningskontorets brevlåda) senast 28 februari.
Styrelsen kommer därefter att välja ut 4 kandidater från de inkomna nomineringarna och presentera dem i kommande nr av ”Styrelsen informerar” för att vi alla ska kunna lägga vår röst på vem vi vill ska bli ”Årets Eldsjäl”

  • 2993424936.jpg
    2993424936.jpg