Styrelsen informerar oktober 09

Bladet med beslut, åtgärder och tips

Påminnelseavgift

Fr o m 091001 införde HSB Mitt avgift på samtliga påminnelseaviseringar. Avgiften uppgår för närvarande till 60 kr inkl moms och debiteras den som inte betalt sin avgift/hyra i tid. Syftet är att den som orsakar en merkostnad skall stå för den utan att det drabbar övr medlemmar i föreningen.

Extra stämma

Med anledning av det planerade balkongprojektet kommer styrelsen att utlysa en extra stämma den 30 november kl 19.00 - notera redan nu datumet så att du har möjlighet att delta.
Stämman kommer att genomföras på annan plats än brukligt och bl a med anledning av detta krävs anmälan i förväg för ett deltagande. Det kommer även att finnas möjlighet till transport. Formell kallelse med fullständig information om anmälan till stämman, anmälan till busstransport och ärenden som ska behandlas kommer sedvanligt minst 2 veckor före stämmodatumet.

Ungdomsverksamheten

Vi hade väl inte förväntat oss att bli totalt nedringda …. MEN nog trodde vi att det skulle vara fler som hade möjligheten att hjälpa till.
I skrivande stund så har 2 kvinnor och 1 man anmält att de ställer upp för områdets ungdomar. Därmed bidrar de till att vi kan fortsätta med verksamheten OCH dessutom bidrar de till att det blir lugnare i området dessa kvällar, något som vi alla har glädje av. Enligt polisen har antalet anmälda småbrott minskat med drygt 40% under den tid som cafét haft öppet.
Styrelsen hoppas och utgår ifrån att det finns fler som kan hjälpa till… ni har bara inte haft möjlighet att höra av er ännu… Slå en signal till Maritha Jonasson, telefon 101426 eller 070-2587048 och anmäl dig.

Nytt avtal med ComHem

HSB centralt har tecknat nytt ramavtal med ComHem och med anledning av det har vi sagt upp vårt gamla avtal och samtidigt tecknat nytt avtal med ComHem (fr o m 090501).
Allt fortsätter som tidigare, det blir i nuläget inga förändringar i TV-utbudet MEN föreningens kostnad minskade med 215 000:-

 

Atletklubbens lotteri vinnare September

Henrik Bufvers delar ut septembervinsten till Mona Ärlemalm

  • 2681126290.jpg
    2681126290.jpg