Skrivelse om uteplatser

TILL DIG SOMHAR UTEPLATS! Vi som medlemmar i föreningen ett personligt ansvar för underhållet av den egna lägenheten och ett underhållsansvar för balkonger och uteplatser. Vid olika tillfällen har styrelsen informerat om detta i de informationsblad som vi regelbundet delar ut samt i den foldern ”Information till dig som är medlem i Brf Bosvedjan”

Styrelsen har funnit att vi måste påminna om detta ansvar. Vid en rundvandring i området kan konstateras att vissa uteplatser är ”små pärlor” medans andra förfaller högst betänkligt och är fortfarande inte åtgärdade trots tidigare utdelade informationsbrev.
Uteplatsen ska vara en tillgång för den enskilde medlemmen men är samtidigt också en del av området. Det är av stor vikt att vi har ett så enhetligt utseende som möjligt tex när det gäller färg på staket och ”sidoplank” (staket och vindskydd ska vara vitmålade) och att uteplatserna är välskötta.

Med anledning av ovanstående ber vi dig att du kontaktar förvaltare Henrik Bufvers, tfn 10 01 70 för vidare rådgivning/diskussion kring din uteplats, så att vi tillsammans får fundera ut en lämplig tänkbar lösning för just dig.


Styrelsen
Brf Bosvedjan

  • 2703310343.gif
    2703310343.gif