Styrelsen informerar februari -10

VÄLKOMMEN TILL STICK-GRUPPEN !

Vi är 10 damer som träffas varje tisdag kl 10.00 i en lokal på Bågevägen 55 C.
Tillsammans så stickar vi olika plagg som vi sedan sänder till ett barnhem i Lettland. Är du intresserad av att sticka tillsammans med oss? Eller bara vara med för en stunds samvaro? Kom ner till vår lokal, alla är hjärtligt välkomna! Kan du inte sticka men vill lära dig, kom till oss så hjälper vi dig att komma igång!

Vill du vara med och stödja vår verksamhet, vi tar mer än gärna emot garn!
Elsa Andersson, tel 57 93 81, svarar på alla dina frågor och funderingar.

VI STÖDJER BOSVEDJANS BIBLIOTEK

Föreningen har inlett ett samarbete med Bosvedjans bibliotek som innebär att vi hjälper biblioteket att nå ut med information till föreningens medlemmar. Syftet är att fler ska få upp ögonen för den fantastiska lyx det är att ha tillgång till ett bibliotek i området. Vill vi behålla biblioteket så måste vi också nyttja det!
Föreningen har även bidragit med ett engångsbelopp på 10 000:-. Pengarna ska användas till inköp av böcker och utrustning för ljudböcker. Det inköpta materialet lånas endast ut till oss i Bosvedjan och är föreningens egendom.

VI PÅMINNER OM KOLLEKTIVT BOSTADSRÄTTSTILLÄGG

Fr o m 1 mars 2010 ingår ett kollektivt bostadrättstillägg i föreningens fastighetsförsäkring. Det innebär att du ska säga upp det ev. bostadsrättstillägget du har i din hemförsäkring och därmed spara lite pengar.
OBS! Det är endast bostadsrättstillägget du ska säga upp. Du behöver även fortsättningsvis en hemförsäkring som täcker ditt lösöre vid en ev. skada.
Frågor om tillägget i fastighetsförsäkringen besvaras av förvaltare Henrik Bufvers
tfn: 10 01 70.

LÅGENERGILAMPOR

Du kommer väl ihåg att du kan hämta lågenergilampor på förvaltningskontoret och kostnaden dras från fonden.
I skrivande stund är 400 paket (4000 lampor) utlämnade.

FÖRSÖKET MED KANTSTEN

Som tidigare informerats pågår en översyn av området och vilka lösningar som går att genomföra när det gäller kantsten. Det är bl a inte möjligt att lägga kantsten överallt
och på några gårdar har det lagts kantsten på prov.
Det har nu visat sig att denna kantsten inte håller måttet och att utformningen inte fungerar bl a så är det problem med snöröjningen. Vi står därmed på ”ruta 1” och
kommer därför att tillsammans med entreprenören se om det finns andra lösningar som kan fungera som är ekonomiskt försvarbara.

NOTERA DATUMET I DIN KALENDER!

Årsstämman äger rum tisdag 11 maj kl 19.00
Kallelse och årsredovisning kommer i din brevlåda 2 veckor innan stämman.

EN REFLEKTION I VINTERMÖRKRET

Bara för att det är vinter och snö så betyder det INTE att man slipper plocka upp efter sin
hund! Oroväckande många ”högar” ligger i våra snödrivor.

SNICKARBOA

Du vet väl om att föreningen har en mycket välutrustad lokal för din som gillar att arbeta med trä. Ta kontakt med Rolf Risberg om du är intresserad så får du veta hur du ska göra för att få tillgång till lokalen och utrustningen.
Rolf når du på telefon: 57 46 07
Du kan även kontakta förvaltningskontoret för info telefon: 10 01 70.